Waarom de naam Bloesemkracht?

De naam 'Bloesemkracht'  komt voort uit de cirkel van ontwikkeling die elk jaar in de natuur plaatsvindt: elke lente verzamelt een boom al zijn krachten om tot bloei te komen. Die bloei zien wij terug als bloesem aan een boom. Een moment om te koesteren, te plukken en de belofte dat er, als de bloesem is verdwenen, nog mooiere dingen voor terug komen.

En valt die bloesem nog net te vroeg van de boom? Of wordt het weggeblazen door de wind?  Dan weten we zeker dat de komende lente de kracht weer verzameld wordt om tot bloesem en bloei te komen.

 
Wie ben ik?

Mijn naam is Bridget Laros, woonachtig in Alphen aan den Rijn, de vrouw van de leukste en liefste man, en de moeder van 2 fantastische meiden. Ik ben al lang bezig met de ontwikkeling en gezondheid van, met name, kinderen.

In 2000 ben ik afgestudeerd als kunstzinnig therapeut: de link met de ontwikkeling van kinderen was  snel gemaakt na een stage op een Vrije School in Ierland. Toch was mijn rugzak toen nog niet vol genoeg om kennis toe te passen en te delen.

Na een aantal jaren werken bij een groot cosmeticabedrijf, ben ik mijn hart gaan volgen en op zoek gegaan naar een carrière  ‘die ertoe doet’. Ik ben gestart met de PABO en leerkracht in het basisonderwijs geworden.
In het onderwijs gaat het vooral om het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden. Logisch, want we willen graag dat onze kinderen leren lezen, rekenen en schrijven.

Desalniettemin is de ontwikkeling van het sociaal emotionele leven van kinderen minstens net zo belangrijk: als je niet lekker in je vel zit, kun je niet goed leren!
Zodoende heb ik een opleiding gevolgd tot kinderyoga-docent, ben ik inmiddels kanjer coördinator (methode voor het ontwikkelen van de sociaal emotionele ontwikkeling), en heb ik mij flink verdiept in de mindset die je nodig hebt om te leren.

Al deze vaardigheden zet ik nu gecombineerd in om ook jouw kind lekkerder in zijn vel te laten zitten: wat heeft jouw kind nodig om zich zelfverzekerder te voelen of zich beter te kunnen concentreren.

Samen kunnen we een plan maken om vaardigheden aan te leren die jouw kind NOG niet kent!


Mogelijkheden van Bloesemkracht

Mijn kracht voor jouw kind (en je gezin) ligt in de kinderyoga, mindfullnes, kunstzinnige therapie, coaching, mindset, sociaal emotionele ontwikkeling binnen de ontwikkeling van schoolgaande (basisschool) leerlingen.
Ervaar je een uitdaging met jouw kind, dan kijken we samen wat jouw kind nodig heeft om beter in zijn of haar lijf te komen.

(Jong) Volwassenen Bloesemkracht
Natuurlijk is Bloesemkracht voor iedereen. Ik heb veel ervaring met het werken met mensen met een niet aangeboren hersenafwijking (NAH) en burn-out klachten.
Maar als volwassene kun je ook niet lekker in je vel zitten en een duwtje in de rug nodig hebben: ben je een jonge moeder of vader die ervaart alle ballen hoog te moeten houden, kom je in een levensfase terecht die ondersteuning kan gebruiken? Zoek je naar groei en weet je niet waar te beginnen, of is er iets wat je graag op een beeldende manier aan wilt pakken? Ook dan ben ik beschikbaar om je te helpen jouw juiste pad te volgen.

Stuur je vraag naar info@bloesemkracht.eu en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

bloesemkrachtjpg